Habitacions

Bubble al Jardí

Gran Suite de 30 m², composta de 3 Bubbles unides entre si.
Consta de dormitori, menjador i bany. Amb vista a un ampli jardí totalment privat, en el qual disposeu d’una taula i cadires per prendre una copa o sopar a l’aire lliure mentre es compta amb total intimitat.
Es poden observar diferents estrelles i constel·lacions funció del mes de l’any, i la posició de la terra, i tot des de la comoditat i intimitat del llit.

Bubble Casiopea

Suite de 19 m², envoltada per un recinte de 126 m².
Composta de dormitori, taula per sopar a dins de l’habitació i lavabo complet.
Orientada a l’est. Fàcilment reconeixible per les seves cinc estrelles brillants que formen un conegut asterisme del cel circumpolar boreal.
Cassiopea assenyala al nord (ja l’estrella polar). En ser tan fàcil de reconèixer és molt usada per trobar el nord quan no és possible utilitzar a l’Óssa Major per a aquest propòsit.

Bubble Spica

Gran suite Estelar, dúplex amb bubble dormitori en planta superior de 43m² i jardí de 55m². Composta d’una planta baixa amb saló-menjador, llar de foc i bany complet amb banyera. Balcó exterior i orientada a l’est.
Spica és l’estrella més brillant de la constel·lació de Virgo i la quinzena més brillant del cel nocturn. De magnitud aparent, es troba a 260 anys llum de la Terra. Es pensa que Hiparc de Nicea va descobrir la precessió dels equinoccis a partir de les dades obtingudes de Spica.

Bubble al Bosc

Gran suite del bosque de 26 m² Composta de 3 bubble unides entre si amb banyera a l’habitació central, aparcament privat i jardí privat de 400m2. Totes les estades, serveis i detalls per estar aïllats.
Orientada a l’est. El preu inclou l’habitació, bicicletes, sopar, esmorzar i minibar de lliure consumició. L’hotel enviarà per e-mail les indicacions per arribar directament al pàrquing privat i des d’allà trucaràn al telèfon 972.596.707 per comunicar la seva arribada El chek-in el realitzarà el personal de l’hotel a la pròpia habitació.

Habitació a la Masia

Preciosa habitació dins de la masia del s XIV, sostres alts i parets de pedra. Li hem afegit un projector d’estrelles que il·lumina el sostre seguint amb la filosofia de Mil Estrelles, on volem que els nostres clients passin nits màgiques sota un mantell d’estrelles.
El llit antic, la música i les espelmes enceses esperant la vostra arribada li donen un ambient molt relaxant i acollidor. Perfecte per desconectar i gaudir d’un entorn natural.
L’habitació disposa de wi-fi.