Habitacions

Bubble al Jardí

Gran Suite de 30 m², composta de 3 Bubbles unides entre si.
Consta de dormitori, menjador i bany. Amb vista a un ampli jardí totalment privat, en el qual disposeu d’una taula i cadires per prendre una copa o sopar a l’aire lliure mentre es compta amb total intimitat.
Es poden observar diferents estrelles i constel·lacions funció del mes de l’any, i la posició de la terra, i tot des de la comoditat i intimitat del llit.

Bubble Casiopea

Suite de 19 m², envoltada per un recinte de 126 m².
Composta de dormitori, taula per sopar a dins de l’habitació i lavabo complet.
Orientada a l’est. Fàcilment reconeixible per les seves cinc estrelles brillants que formen un conegut asterisme del cel circumpolar boreal.
Cassiopea assenyala al nord (ja l’estrella polar). En ser tan fàcil de reconèixer és molt usada per trobar el nord quan no és possible utilitzar a l’Óssa Major per a aquest propòsit.

Bubble Spica

Gran suite Estelar, dúplex amb bubble dormitori en planta superior de 43m² i jardí de 55m². Composta d’una planta baixa amb saló-menjador, llar de foc i bany complet amb dutxa. Balcó exterior i orientada a l’est.
Spica és l’estrella més brillant de la constel·lació de Virgo i la quinzena més brillant del cel nocturn. De magnitud aparent, es troba a 260 anys llum de la Terra. Es pensa que Hiparc de Nicea va descobrir la precessió dels equinoccis a partir de les dades obtingudes de Spica.

Bubble al Bosc

Gran suite del bosque de 26 m² Composta de 3 bubble unides entre si amb banyera a l’habitació central, aparcament privat i jardí privat de 400m2. Totes les estades, serveis i detalls per estar aïllats.
Orientada a l’est. El preu inclou l’habitació, bicicletes, sopar, dinar i minibar de lliure consumició. L’hotel enviarà per e-mail un pla indicatiu per arribar directament al pàrquing privat i des d’allà cridaran al telèfon 972.596.707 per comunicar la seva arribada El chek-in es realitzés pel personal de l’hotel a la pròpia habitació.

Habitació a la Masia

L’habitació té tots els seus ingredients medievals, sostres alts i parets de pedra. Li hem afegit un projector d’estrelles que il·lumina el sostre seguint amb la filosofia de Mil Estrelles, on volem que els nostres clients passin nits màgiques sota un mantell
d’estrelles.
El llit antiga, la música i les espelmes enceses esperant la vostra arribada li donen un ambient molt romàntic i acollidor.