Serveis

Flotarium

Imitant el mateix principi que ofereix el Mar Mort, la teràpia de flotació consisteix en surar sense cap esforç. A l’interior de la piscina d’aïllament sensorial, hi ha una solució salina cinc vegades més densa que l’aigua del mar.

És una opció perfecta per relaxar els músculs i alliberar la tensió de les cervicals.

+ detalles

Massatges

Relaxants amb olis essencials, minerals i quars.
La complexitat dels  olis essencials  tenen la particularitat única de poder actuar de manera global tant sobre el cos com la ment.
 
 

Relaxació virtual

Com a complement de la 
sessió de massatges, oferim 
una relaxació profunda mitjançant
l'ús de la realitat virtual.

 

Submergeix-te en una relaxació exprés de 15 minuts mentre la teva parella esta gaudint del seu massatge.

+ detalles

 

 

Relax & Jacuzzi

La zona relax es troba en un espai privat, el qual, comprèn una  sauna d’infrarojos, jacuzzi,  dutxa i gandules.

La sauna d’infrarojos, igual que la tradicional, pot pal·liar les malalties i la síndrome de la fatiga crònica, i a més els problemes de pulmó i artritis reumàtica.

+ detalles

Bicicletes

Mil Estrelles disposa de bicicletes amb la col·laboració de Càritas, els beneficis van destinats a aquesta organització.

El preu de les bicicletes és de 24 € amb una durada de dues hores i cada mitja hora suplementària són 6 € addicionals, la parella.

+ detalles

Patinet Elèctric

Pots gaudir d’una aventura passejant per l’Estany de Banyoles o per Cornellà del Terri d’una manera còmoda i divertida en un patinet elèctric adaptat per anar per camins rústics, pot pujar pendents pronunciades i té una potència màxima de 1300W.

+ detalles

Tertúlia Astronòmica

La tertúlia astronòmica es realitza a la sala estel·lar. La sala consta d’una pantalla gran on s’hi exposa una visió general de l’univers, de les seves galàxies, de les constel·lacions i de les estrelles. Contem amb un astrònom professional que farà una xerrada sobre les estrelles i un cop acabat el sopar, es sortirà a l’esplanada de l’hotel per fer observacions amb telescopis professionals.

El dimarts i dimecres de temporada  baixa es realitza gratuïtament la tertúlia astronòmica a la Masia.

+ detalles

Petals al llit

Ens encanta ajudar-vos a sorprendre a les persones especials que us acomanyen en aquesta experiència. Si voleu que el llit estigui ple de petals quan entreu a la Bubble, feu-nos-ho saber.

El preu per aquest servei és de 9€

+ detalles

Pastís d’Aniversari

 Podeu sorprendre a la vostra parella celebrant el seu aniversari amb nosaltres, i per fer que l’esperiència sigui més rodona, us podem portar un pastís d’aniversari a la Bubble quan acabeu de sopar. 

El preu d’aquest servei és de 28€

+ detalles