Bubble Casiopea

 

Cassiopea és una estrella que assenyala al nord (a l’estrella Polar) fàcil d’observar perquè als extrems de la M o W. Té l’altra banda del Gran Carro de l’Óssa Major. És fàcil de reconèixer i per tant és molt usada per trobar el nord quan no és possible utilitzar a l’Óssa Major. Cassiopea era una reina egípcia la bellesa era tal que ella mateixa es creia més bella que les Nereides, filles de Neptú i nimfes dels mars. Diverses llegendes expliquen els càstigs que déu dels mars va llançar sobre ella.

Habitació 19m², envoltada per una parcel·la tancada de 126m² orientada a l’est. Composta de dormitori, taula per sopar a dins de l’habitació i lavabo complet. 

El check in de la Bubble exigeix ​​ensenyar als clients el funcionament de tot l’habitacle (calefacció, aire condicionat, llums interiors, exteriors, tendal, etc.). Per aquest motiu és que s’ha de realitzar dins l’horari de recepció, entre les 16: 30h a les 20h. Passat aquest horari 

i fins a les 22h hi haurà un sobrecàrrec de 20 € ia partir de les 22h no s’admetrà l’entrada, donant com cancel·lada la reserva.

El check-out serà fins a les 12h del matí

Els sopars a l’habitació es serviran fins a les 21: 15h, passat aquest horari no es serviran sopars i les contractades prèviament seran permutables per altres serveis al dia següent abans de realitzar el check-out.

 

Facebook
Instagram