FLOTARIUM

La teràpia de flotació consisteix a surar sense fer cap esforç. L’aigua de la piscina de flotació, té una solució salina cinc vegades més densa que l’aigua de la mar, i el resultat de flotació tenen molta semblança amb el Mar Mort.

Està dissenyat per aïllar la ment i el cos dels estímuls sensorials externs, amb la qual cosa s’elimina fins al 90% dels senyals enviats de el sistema nerviós a el cervell. Una hora de flotació equival a 5 hores de son profund.

La cabina està dissenyada amb suficient amplitud per no patir claustrofòbia, a més, té una porta que pot romandre oberta si el client ho desitja.

Aquesta teràpia ha estat desconeguda durant molts anys però se li està reconeixent els seus múltiples beneficis tant mentals com físics. El seu ús és positiu per a pacients amb problemes musculars (fibromiàlgia, fatiga crònica,) problemes ossis (artritis artrosi; problemes cutanis / psoriasi, èczemes) patologies nervioses (ansietat, insomni, estrès).

La seva durada total és de 50 minuts i el seu preu és de 72€. La sala Flotarium és exclusiva i disposa de dutxa pròpia i vestidor, permetent als usuaris la seva utilització sense tenir la necessitat de portar cap accessori d’higiene.

Facebook
Instagram