Bubble al Jardí

Bubble al Jadí de 30 m², composta de 3 Bubbles unides entre si.
Consta de dormitori, menjador i bany. Amb vista a un ampli jardí totalment privat, en el qual disposeu d’una taula i cadires per prendre una copa o sopar a l’aire lliure mentre es compta amb total intimitat.
Es poden observar diferents estrelles i constel·lacions funció del mes de l’any, i la posició de la terra, i tot des de la comoditat i intimitat del llit.

Bubble Spica

Dúplex, amb bubble dormitori en planta superior de 43m² i jardí de 55m². Composta d’una planta baixa amb saló-menjador, llar de foc i bany complet amb banyera. Balcó exterior i orientada a l’est.
Spica és l’estrella més brillant de la constel·lació de Virgo i la quinzena més brillant del cel nocturn. De magnitud aparent, es troba a 260 anys llum de la Terra. Es pensa que Hiparc de Nicea va descobrir la precessió dels equinoccis a partir de les dades obtingudes de Spica.

Bubble al Bosc

Bubble del bosc de 26 m² Composta de 3 bubble unides entre si amb banyera a l’habitació central, aparcament privat i jardí privat de 400m2. Totes les estades, serveis i detalls per estar aïllats.
Orientada a l’est. El preu inclou l’habitació, bicicletes, sopar, esmorzar, nevera i cafetera (minibar de lliure consumició inclòs a les reserves de temporada alta). L’hotel enviarà per e-mail les indicacions per arribar directament al pàrquing privat i des d’allà trucaràn al telèfon 972.596.707 per comunicar la seva arribada El chek-in el realitzarà el personal de l’hotel a la pròpia habitació.

Habitació a la Masia

Preciosa habitació dins de la masia del s XIV, sostres alts i parets de pedra. Li hem afegit un projector d’estrelles que il·lumina el sostre seguint amb la filosofia de Mil Estrelles, on volem que els nostres clients passin nits màgiques sota un mantell d’estrelles.
El llit antic, la música i les espelmes enceses esperant la vostra arribada li donen un ambient molt relaxant i acollidor. Perfecte per desconectar i gaudir d’un entorn natural.
L’habitació disposa de wi-fi.
Regal: Bicicletes (2 hores) + 1 ampolla de cava. Permutables per serveis interns.