KUKINAT SENSORIAL EXP

KUKINAT SENSORIAL EXPERIENCE

A les caixes de Kukinat trobareu productes naturals i ecològics perfectes per treure-li el millor partit a les nostres banyeres i reconectar sensorialment amb la vostra parella. El pack inclou oli romàntic per massatges, exfoliant de xocolata i taronja, sals de bany, bomba de sabó i espelma per crear ambient… Tot ecològic, cruelty free i lliure de plàstics. El pack inclou oli romàntic per massatges, exfoliant de xocolata i taronja, sals de bany, bomba de sabó i espelma per crear ambient… Tot ecològic, cruelty free i lliure de plàstics, acompanyat amb pètals de roses al llit, i per un preu de 35€.

11062017-IMG_6265-HDR_original

ZONA RELAX & JACUZZI

La zona relax es troba en un espai privat, el qual, comprèn una sauna d’infrarojos, jacuzzi, dutxa i gandules. La sauna d’infrarojos, igual que la tradicional, pot pal·liar les malalties i la síndrome de la fatiga crònica, i a més els problemes de pulmó i artritis reumàtica. Aquest servei es pot agafar junt o per separat, és a dir, Sauna & Jacuzzi o bé sauna o bé jacuzzi. La sessió completa és de 1:30h. Les sessions de jacuzzi o de sauna per separat són de 45min. El preu de la sessió sencera és de 72€.

IMG-20220515-WA0002

COUPLE EXPERIENCE

La nova caixa Kukinat pensada especialment per les habitacions sense banyera inclou sabó i exfoliant corporal, una espelma per donar ambient i començar a relaxar-vos i per últim un respall especial i olis de massatge perquè us mimeu l'un a l'altre.
Seguint en la línea de Kukinat, tot és ecològic, cruelty free i lliure de plàstics, i té un preu de 38€.

11062017-Mileestrelles--2

FLOTARIUM

Està dissenyat per aïllar la ment i el cos dels estímuls sensorials externs, amb la qual cosa s’elimina fins al 90% dels senyals enviats de el sistema nerviós a el cervell. Una hora de flotació equival a 5 hores de son profund. La cabina està dissenyada amb suficient amplitud per no patir claustrofòbia, a més, té una porta que pot romandre oberta si el client ho desitja. El seu ús és positiu per a pacients amb problemes musculars (fibromiàlgia, fatiga crònica,) problemes ossis (artritis artrosi; problemes cutanis / psoriasi, èczemes) patologies nervioses (ansietat, insomni, estrès). La seva durada total és de 50 minuts i el seu preu és de 72€. La sala Flotarium és exclusiva i disposa de dutxa pròpia i vestidor, permetent als usuaris la seva utilització sense tenir la necessitat de portar cap accessori d’higiene.

BICIS

BICICLETES

Mil Estrelles disposa de bicicletes amb la col·laboració de Càritas, els beneficis van destinats a aquesta organització. El preu de les bicicletes és de 24 € amb una durada de dues hores i cada mitja hora suplementària són 6 € addicionals, la parella. Les excursions són recomanades en funció dels desitjos dels clients, proporcionant-los informació i mapa.

_DSF7080

PATINET ELÈCTRIC

Pots gaudir d’una aventura passejant per l’Estany de Banyoles o per Cornellà del Terri d’una manera còmoda i divertida en un monopatí elèctric. T’oferim aquest vehicle innovador, que ostenta el premi de disseny Red Dot i que a més està adaptat per anar per camins rústics, pot pujar pendents pronunciades i té una potència màxima de 1300W. Podeu gaudir d’aquests monopatins durant un temps límit de 2:30h o fer un recorregut de 30Km màxim. El preu d’aquesta activitat és de 45 € per parella.

tertulia

TERTÚLIA ASTRONÒMICA

La tertúlia astronòmica es realitza a la sala estel·lar durant l'hora de sopar. La sala consta d’una pantalla on l’astrònom exposa una visió general de l’univers, de les seves galàxies, de les constel·lacions i de les estrelles. La sala estel·lar té una capacitat màxima per a 6 persones o 3 parelles, permetent tenir una interacció molt directa amb el conferenciant. A l’acabar la sessió i si el temps ho permet s’observa mitjançant un telescopi professional diferents estrelles i astres, i en cas de pluja o d’estar el cel tapat el conferenciant afegeix una conferència extra. Aquesta activitat dura 1 hora i el preu és de 82 € inclosa una copa a triar pels participants.

Miestrelles--2

MASSATGES

Els olis essencials tenen la particularitat única de poder actuar de manera global tant sobre el cos com la ment, ja que els regulen i estimulen. La seva fragància afavoreix l’estat d’ànim perquè el reequilibra emocionalment ia més ajuden a combatre l’estrès i l’ansietat. Els minerals i els quars ens liberalitzen de les energies negatives, augmentant la salut i la qualitat de vida. Els massatges es realitzen en una sala privada amb seu llit especial i la sessió pot ser compartida per la parella. La durada és de 60 minuts i el seu preu de 90 €. Cal reserva prèvia per concretar hora.

PETALS

PÈTALS AL LLIT

Ens encanta ajudar-vos a sorprendre a les persones especials que us acomanyen en aquesta experiència. Si voleu que el llit estigui ple de petals quan entreu a la Bubble, feu-nos-ho saber. El preu per aquest servei és de 9€

birthday cake

PASTÍS D'ANIVERSARI

Podeu sorprendre a la vostra parella celebrant el seu aniversari amb nosaltres, i per fer que l’esperiència sigui més rodona, us podem portar un pastís d’aniversari a la Bubble quan acabeu de sopar. El preu d’aquest servei és de 28€