KUKINAT SENSORIAL EXP

KUKINAT EXPÉRIENCE SENSORIELLE

Dans les coffrets Kukinat vous trouverez des produits naturels et bio parfaits pour profiter au maximum de nos bains et renouveler sensoriellement avec votre partenaire. Le pack comprend une huile de massage romantique, un gommage au chocolat et à l'orange, des sels de bain, une bombe de savon et une bougie pour créer une ambiance... Le tout bio, cruelty free et sans plastique. Le pack comprend huile de massage romantique, gommage chocolat et orange, sels de bain, bombe de savon et bougie pour créer une ambiance... Le tout bio, cruelty-free et sans plastique, accompagné de pétales de rose sur le lit, et pour un prix de € 35 .

11062017-IMG_6265-HDR_original

ZONA RELAX & JACUZZI

L'espace détente se trouve dans un espace privé, que comprend un sauna infrarouge, un jacuzzi, une douche et des transats. Le sauna infrarouge, tout comme le sauna traditionnel, peut soulager les maladies et le syndrome de fatigue chronique, ainsi que les problèmes pulmonaires et l'arthrite rhumatismale. Ce service peut être pris ensemble ou séparément, c'est-à-dire Sauna & Jacuzzi ou sauna ou jacuzzi. La séance complète dure 1h30. Les séances séparées de jacuzzi ou de sauna durent 45 minutes. Le prix de la séance entière est de 72

IMG-20220515-WA0002

COUPLE EXPERIENCE

La nueva caja Kukinat pensada especialmente para las habitaciones sin bañera incluye jabón y exfoliante corporal, una vela para dar ambiente y empezar a relajarse y por último un cepillo especial y aceites de masaje para que se mime el uno al otro. Además pondremos pétalos sobre la cama para añadir ambiente.
Siguiendo en la línea de Kukinat, todo es ecológico, cruelty free y libre de plásticos, y tiene un precio de 38€.

11062017-Mileestrelles--2

FLOTARIUM

Està dissenyat per aïllar la ment i el cos dels estímuls sensorials externs, amb la qual cosa s’elimina fins al 90% dels senyals enviats de el sistema nerviós a el cervell. Una hora de flotació equival a 5 hores de son profund. La cabina està dissenyada amb suficient amplitud per no patir claustrofòbia, a més, té una porta que pot romandre oberta si el client ho desitja. El seu ús és positiu per a pacients amb problemes musculars (fibromiàlgia, fatiga crònica,) problemes ossis (artritis artrosi; problemes cutanis / psoriasi, èczemes) patologies nervioses (ansietat, insomni, estrès). La seva durada total és de 50 minuts i el seu preu és de 72€. La sala Flotarium és exclusiva i disposa de dutxa pròpia i vestidor, permetent als usuaris la seva utilització sense tenir la necessitat de portar cap accessori d’higiene.

BICIS

BICICLETES

Mil Estrelles disposa de bicicletes amb la col·laboració de Càritas, els beneficis van destinats a aquesta organització. El preu de les bicicletes és de 24 € amb una durada de dues hores i cada mitja hora suplementària són 6 € addicionals, la parella. Les excursions són recomanades en funció dels desitjos dels clients, proporcionant-los informació i mapa.

_DSF7080

PATINET ELÈCTRIC

Pots gaudir d’una aventura passejant per l’Estany de Banyoles o per Cornellà del Terri d’una manera còmoda i divertida en un monopatí elèctric. T’oferim aquest vehicle innovador, que ostenta el premi de disseny Red Dot i que a més està adaptat per anar per camins rústics, pot pujar pendents pronunciades i té una potència màxima de 1300W. Podeu gaudir d’aquests monopatins durant un temps límit de 2:30h o fer un recorregut de 30Km màxim. El preu d’aquesta activitat és de 45 € per parella.

tertulia

TERTÚLIA ASTRONÒMICA

La tertúlia astronòmica es realitza a la sala estel·lar durant l'hora de sopar. La sala consta d’una pantalla on l’astrònom exposa una visió general de l’univers, de les seves galàxies, de les constel·lacions i de les estrelles. La sala estel·lar té una capacitat màxima per a 6 persones o 3 parelles, permetent tenir una interacció molt directa amb el conferenciant. A l’acabar la sessió i si el temps ho permet s’observa mitjançant un telescopi professional diferents estrelles i astres, i en cas de pluja o d’estar el cel tapat el conferenciant afegeix una conferència extra. Aquesta activitat dura 1 hora i el preu és de 82 € inclosa una copa a triar pels participants.

Miestrelles--2

MASSATGES

Els olis essencials tenen la particularitat única de poder actuar de manera global tant sobre el cos com la ment, ja que els regulen i estimulen. La seva fragància afavoreix l’estat d’ànim perquè el reequilibra emocionalment ia més ajuden a combatre l’estrès i l’ansietat. Els minerals i els quars ens liberalitzen de les energies negatives, augmentant la salut i la qualitat de vida. Els massatges es realitzen en una sala privada amb seu llit especial i la sessió pot ser compartida per la parella. La durada és de 60 minuts i el seu preu de 90 €. Cal reserva prèvia per concretar hora.

PETALS

PÉTALES SUR LE LIT

Nous aimons vous aider à surprendre les personnes spéciales qui vous accompagnent dans cette expérience. Si vous souhaitez que le lit soit plein de pétales lorsque vous entrez dans la Bulle ou dans la chambre, merci de nous le faire savoir. Le prix de ce service est de 9

birthday cake

PASTÍS D'ANIVERSARI

Podeu sorprendre a la vostra parella celebrant el seu aniversari amb nosaltres, i per fer que l’esperiència sigui més rodona, us podem portar un pastís d’aniversari a la Bubble quan acabeu de sopar. El preu d’aquest servei és de 28€

Facebook
Instagram